Hét programma dat je bewust maakt van je eigen kracht


Hartelijk welkom op de website ‘Fit van Binnenuit’ van sport- en voedingsdeskundige Filomena Almeida.


We zijn hele krachtige wezens, maar door onze levensstijl (voeding en stress) verdoven we onszelf waardoor we niet leven vanuit onze kracht.


Met mijn programma Fit van Binnenuit word je gestimuleerd om met pure voeding en de juiste gedachten weer in je kracht te komen. Zodat je lichaam en geest weer beter gaan functioneren en je je doelen sneller en effectiever kan bereiken. Zoals fit en energieker in het leven staan, een gezond gewicht bereiken en behouden en mentaal en fysiek in balans komen.

 

Mijn programma is niet alleen geschikt voor individuele deelnemers en groepen, maar ook voor bedrijven. Want als werknemers lekker in hun vel zitten functioneren ze beter, zijn ze minder vaak ziek en gaat hun productiviteit omhoog.

 

Ben je geïnteresseerd? Ik deel graag mijn kennis en ervaring met je. Ik werk vanuit volle overtuiging en met veel passie.

Graag help ik je bij het kiezen voor een bewuster en evenwichtiger leven. Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking; dan gaan we samen na wat Fit van Binnenuit voor jou kan betekenen!


Veel plezier en inspiratie bij het bezoeken van deze site!

ErvaringenErvaringen.html
Over mijOver_mij.html
ProgrammaProgramma.html

Inhoud

Fit van Binnenuit

VisieVisie.html

Maak nu een afspraak voor een geheel vrijblijvende en nadere kennismaking met het ‘Fit van Binnenuit’ programma.

Bel of mail Filomena Almeida op: 06-24573977 / info@fitvanbinnenuit.nl